Carros de foc

Del 4 de juny a l'1 d'octubre

Apunta't: www.carrosdefoc.com

Agenda

No hi ha cap event properament

Meteo

Informació

CurtÀneu

Tercera edició de la mostra CurtÀneu

La celebració de la tercera edició de la mostra internacional de curtmetratges a les Valls d'Àneu significa un pas més i molt important en la consolidació d'aquest projecta audiovisual que va néixer amb la idea d'aportar bon cinema a aquest territori.

El fet de que ens hagin acceptat com a membres del Catalunya Film Festival (CCF) significa que el jurat de selecció ha valorat molt positivament la nostra tasca de introduir i divulgar els curtmetratges en zones rurals, i fer-ho amb una programació d'alta qualitat i seguint els estandars d'altres festivals fets a zones més poblades on tot és més fàcil. Des d'aquí volem donar les gràcies a la gent del cinema de Catalunya que ha sabut valorar el nostre esforç.

​En el nostre camí per arribar a l'excel·lència comptem amb l'ajuda i col·laboració de prestigiosos festivals que una vegada més volen ser presents a la mostra CurtÀneu. No ens cansarem de repetir el nom de qui ens ajuda en aquesta tasca, Filmets Badalona Film Festival, BCN Sports Film, FICMA Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient, Festival Internacional de Menorca, Mostremp Festival de Cinema Rural ,l' Andorra Kids Film Festival i aquest any afegim un curt del festival Gollut que es fa al Ripollés. Però també en aquesta edició ja ens han començat a arribar curts de forma directe. Els autors ja ens comencen a conèixer i ja volen que els seus treballs es vegin també aquí. Hem programat alguns d'aquests junt també a autors del territori que aportaran alguns treballs a la programació. Amb tot aquest ventall segur que podrem gaudir d'un bon grapat de cinema d'esports, aventures, ficció, documentals, animació, i cinema ecològic.

​Com a novetats en aquesta edició podem comentar que hem afegit una nova sessió especial al Casal de la gent gran d'Esterri, on els padrins, els seus familiars i el personal del centre podran gaudir del cinema. Així doncs des dels més petits de la guardaria fins la gent gran, passant per tota l'escola i l'institut, tots formaran part del públic de la tercera edició de la mostra. Pel que fa a les sessions oficials, instal·larem una pantalla més gran a les sales de Espot i de la Guingueta, i donarem als espectadors unes paperetes perquè valorin els curts de cada sessió, i com a premi per aquesta col·laboració, durant la sessió de cloenda que es farà a València d'Àneu, es realitzarà un sorteig amb el lliurament de diversos regals.

​La mostra tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre del 2018. Us hi esperem !!

 

Casa del Parc

CASA DEL PARC Carrer de Sant Maurici, 5 25597 ESPOT Tel: 973 624 036

L'Ajuntament

Per qualsevol TRÀMIT administratiu. Tel: 973 624 045

Carros de Foc

Tot va començar l’estiu de 1987, quan alguns guardes dels refugis de la zona, d’una manera espontània, van decidir donar la volta al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici en un sol dia. Només pretenien fer una simple visita de cortesia als altres refugis. Va néixer el nom de Carros de Foc. https://www.carrosdefoc.com/ca/

On som?

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
team1
team2
team3
team4
team5
team6
Back to Top